Reklámdekoráció

Image
Elegáns bevásárlóközpont, vagy kertvárosi kis utca; bárhol is legyen üzlete, irodája, fontos, hogy profiljának és az Ön ízlésének megfelelő külső információs és dekorációs elemekkel vonzza a tekintetet és informáljon. Cégtáblák, üzletportálok, kirakati reklámdekorációk elkészítését vállaljuk csúcsminőségű anyagokból, fejlett technológiával, hogy szép és feltűnő, vagy éppen diszkrét és elegáns legyen üzletének, irodájának az a része, mellyet előszőr pillant meg az érdeklődő.
Ezen kívül fontos lehet, hogy munkatársait a vásárlók, vagy vendégek név szerint azonosíthassák. Cégünk gyakorlatilag végtelen szín- és formaválasztékkal áll rendelkezésére egyedi, tűs, csipeszes, vagy mágneses névkitűzők készítésében. Ilyen apróság is számíthat…
Középületekben, irodaépületekben fontos a közönség tájékoztatása a helyiségek rendeltetéséről, a menekülő útvonalak kialakításáról, vagy az ott dolgozók nevét illetően. Ilyen és még számtalan hasznos információ megjelenítésére alkalmas termékeink a gravírozással készülő műanyag, és fém feliratrendszerek.
Színte korlátlan szín és formavilág teremthető az Ön ízlése szerint a munkakörnyezetében.
A polisztirol keményhabból készülő reklámdekorációk kiválóan alkalmasak kültéri elhelyezésre. Olcsó, könnyű, egyszerűen rögzíthető és időjárás álló megoldás akár több méteres betűk, logók kihelyezésére épületfalakon. Készülhet reflektor megvilágítással, vagy hajlított neoncső világítással.
A hirdetés egyik leghatásosabb fegyvere a jól elhelyezett világító, mozgó reklámeszköz.
Image
Image
Image
Image